Tilastotieteen perusteet 30A02000

GD Star Rating
loading...

4 Replies to “Tilastotieteen perusteet 30A02000”

  1. Kurssi on kehnosti toteutettu. Materiaalina satojen sivujen PDF, josta on vaikea saada tolkkua. Ei ole sisällysluetteloa, mikä auttaisi löytämään materiaalista sen mitä etsii. Tehtävien vastauksia ei laiteta nettiin, vaan täytyy mennä paikan päälle jos haluaa nähdä, miten tehtävät tehdään. En kuitenkaan suosittele menemään paikan päälle, jos tuntuu, että asiat saa opiskeltua nopeammin itse.

  2. Järkyttävimpiä kursseja aallossa. Lehtori on erittäin huono, luennot ihan karseita, kirjaa ei ole vaan jäätävä pdf- ajatusvirta. Erittäin huonosti opetetaan tilastotiedettä kurssilla, epämääräisiä tehtäviä. Hyppy esimerkiksi titin persusteista taloustieteen ekonometrian kurssiin verrattuna oli hyvin suuri.

    Kääntöpuolena, jos todennäköisyysmatikka on tuttua lukiosta, pärjää hyvin pienellä työmäärällä. Jos tod.näk. matikka ei ole tuttua, voi opetella harkkatehtävät ulkoa sillä ne tulevat tenttiin.

  3. En suosittele luennoille käymistä. Diat ja materiaali huonosti formatoitu. CTRL+F on hyvä kikka tällä kurssilla

  4. Luennoilla käyminen oli vähän turhaa, koska etenemisvauhti oli niin hidasta. Opiskelin koko kurssin itsenäisesti ja tein lähes kaikki harkat. Tämä riitti tenttiin hyvin, jossa suurin osa kysymyksistä oli harjoitustehtäviä eri numeroilla. Sanalliset kysymykset myös kurssin ydinasioista helposti opittavissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.