Trainee/ Harjoittelija

 

Onko tulevaisuutesi johdon konsultoinnissa ratkaisemassa sosiaali- ja terveydenhuollon alan johtavien yritysten ja julkisen sektorin merkittävimpiä haasteita?

Haluatko vaikuttaa tulevaisuuden terveydenhuollon ja sosiaalipalveluiden toimintatapoihin ja ihmisten hyvinvointiin?

Toivotko haastavaa, merkityksellistä työtä innostavien, fiksujen ja hauskuudellaan hurmaavien kollegoiden ympäröimänä?

Nordic Healthcare Group (NHG) on terveys- ja sosiaalipalveluiden suunnitteluun ja kehittämiseen erikoistunut kasvuyritys, jossa työskentelee reilu 100 asiantuntijaa. Johdon konsultoinnissa olemme toimialan johtava toimija Suomessa. Työskentelemme strategian,yritysjärjestelyjen, palvelutuotannon ja organisaatiomuutosten uudenlaisten, toimialaa muovaavien ratkaisujen eteen yhdessä johtavien yritysten, sijoittajien, julkisen sektorin ja hallinnon kanssa. Tuotamme ja kehitämme tiedolla johtamisen tueksi työkaluja sekä tarjoamme tuottavuuden ja laadun vertaisarviointipalveluita. Liity joukkoomme näköalapaikalle kehittämään kasvavaa terveys- ja sosiaalipalvelusektoria!

Haluatko tutustua työskentelyyn johdon konsultoinnissa?

Esimme joukkomme analyytikkoharjoittelijaa

Oletko opintojesi maisterivaiheessa ja haluaisit päästä kokeilemaan analyytikon töitä? Analyytikkoharjoittelijan työtehtävät käsittävät tyypillisesti tiedon keräämistä erilaisista lähteistä (tietokannat, haastattelut, raportit, havainnointi), analysointia ja muokkaamista (mm. Excel, tilastolliset ja laadulliset menetelmät), ja asiakasraportointien valmistelua (PowerPoint). Pääset osaksi erilaisia projektitiimejä oppimaan osaavilta kollegoilta.

Kahden-kolmen kuukauden analyytikkoharjoittelun voi suorittaa kevät- tai syyskaudella, jakson tarkempi ajankohta ja pituus sovitaan tapauskohtaisesti.

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja kopiot opintorekisteriotteesta 28.2.2019 mennessä.

Trainee / Harjoittelija