Kesätyö: Myyntineuvottelija, Helsinki

 

Millaisia tehtäviä tarjoamme?

Myyntineuvottelijana pääasiallinen tehtäväsi on toteuttaa tavoitteellista ja aktiivista puhelimitse tapahtuvaa myyntityötä joko päivittäistavarakaupan tai ravintolapuolen asiakkaiden kanssa, riippuen kumpaan kahdesta tiimistämme työllistyt. Tehtäviisi kuuluu myös kampanjoiden toteuttaminen, asiakastuki sekä palautteiden käsittely. Toimit tiiviissä yhteistyössä useiden sidosryhmien kanssa kuten myyntitiimit, asiakkaat ja kuljetussuunnittelu.

 

Millaisia työntekijöitä etsimme?

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään 18-vuoden ikää,kokemusta myyntitehtävistä ja oikeanlaista asennetta. Työskentelytyyliltäsi olet myyntihenkinen, oma-aloitteinen, omaksut nopeasti uusia asioita sekä omaat hyvän paineensietokyvyn. Tiimin jäsenenä olet joustava, luotettava ja yhteistyökykyinen. Osaat käyttää yleisimpiä toimisto-ohjelmia ja työskentelet luontevasti puhelimessa sekä hallitset erityyppisiä asiakaspalvelutilanteita. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Eduksi katsomme kaupallisen alan koulutuksen, voit myös olla opintojen alkuvaiheessa.

 

Työaika ja kesto

Työaika sijoittuu porrastetusti arkisin klo 7:00 – 17:00 väliselle ajalle.

Kesätyö alkaa huhti-toukokuun aikana, viimeistään kesäkuun alussa, ja jatkuu elokuun loppuun saakka. Ilmoitathan hakemuksessasi ajankohdan, jolloin voit aloittaa kesätyöt.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Haluamme antaa positiivisen kesätyökokemuksen tarjoamalla mielekästä työtä ja arvokasta työkokemusta. Kesätyöntekijät ovat meille erityisen tärkeitä, joten olemme sitoutuneet noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita. Osallistumme jo kahdeksatta kertaa Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan. Meille on ominaista hyvä ilmapiiri, tehokas ja mukava tiimityö. Annamme kattavan perehdytyksen tehtävään ja mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat henkilöstöedut.

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Olli Salander p. 044 262 2002 torstaina 17.1 klo 12-14 ja tiistaina 5.2 klo 12-14.

 

Jätä hakemuksesi 10.2.2019 mennessä kotisivujemme kautta osoitteessa http://www.hartwall.fi/fi/ura-hartwallilla.