Kesätyö: Kuluttajaneuvoja, Helsinki

 

Millaisia tehtäviä tarjoamme?

Kuluttajaneuvojana pääasiallinen tehtäväsi on toimia Hartwallin valtakunnallisena kuluttajaneuvojana, ja vastata kaikkiin kuluttajilta tuleviin yhteydenottoihin sosiaalisen median kanavissa, sähköpostitse ja puhelimitse. Lisäksi hoidat Hartwallin puhelinvaihdepalvelua. Toimit osana Hartwallin energistä viestintätiimiä.

 

Millaisia työntekijöitä etsimme?

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään 18-vuoden ikääja asiakaspalveluhenkistä asennetta, sekä erinomaisia kommunikointitaitoja sekä suullisesti että kirjallisesti suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Työskentelytyyliltäsi olet oma-aloitteinen, omaksut nopeasti uusia asioita ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Tiimin jäsenenä olet joustava, luotettava ja yhteistyökykyinen. Osaat käyttää yleisimpiä toimisto-ohjelmia ja työskentelet luontevasti puhelimessa sekä hallitset erityyppisiä asiakaspalvelutilanteita. Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Haluamme antaa positiivisen kesätyökokemuksen tarjoamalla mielekästä työtä ja arvokasta työkokemusta. Kesätyöntekijät ovat meille erityisen tärkeitä, joten olemme sitoutuneet noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita. Osallistumme jo kahdeksatta kertaa Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan. Meille on ominaista hyvä ilmapiiri, tehokas ja mukava tiimityö. Annamme kattavan perehdytyksen tehtävään ja mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat henkilöstöedut.

 

Työaika ja kesto

Työaika sijoittuu arkisin klo 8:00–16:00 väliselle ajalle.

Kesätyö alkaa toukokuun loppupuolella. Ilmoitathan hakemuksessasi ajankohdan, jolloin voit aloittaa kesätyöt.

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Maija Käck (p. 040 726 8708) torstaina 17. tammikuuta klo 13−14 ja torstaina 31. tammikuuta klo 13−14.

Tykkää meistä Facebookissa ja pääset seuraamaan rekrytoinnin etenemistä: https://www.facebook.com/kesatyohartwallilla.

 

Jätä hakemuksesi 10.2.2019 mennessä kotisivujemme kautta osoitteessa http://www.hartwall.fi/fi/ura-hartwallilla.