Hartwall Career Brewery

Hartwall Career Brewery on uniikki mahdollisuus startata urasi Hartwallilla. Haluatko tarttua heti urasi alussa vastuullisiin tehtäviin ja saada kattavan liiketoimintaymmärryksen? Hae mukaan Career Brewery -ohjelmaan!

Career Brewery on Hartwallin syksyllä 2019 starttaava graduate-ohjelma, johon valitsemme kolme vastavalmistunutta tutustumaan juoma-alan saloihin. Ohjelma kestää kaksi vuotta, ja sen aikana työskentelet kahdessa eri tehtävässä. Sen jälkeen tarjoamme vakituisen työsuhteen. Haluamme tarjota mahdollisimman suuret saappaat heti alusta lähtien ja siksi luvassa on vastuullisia työtehtäviä. Helsingin pääkonttorilla työskentelevät kaupallisten toimintojen osaajat, joita tähän ohjelmaan palkataan kaksi. Lahden panimolle tässä ohjelmassa palkataan yksi tuotanto- ja toimitusketjun tehtäviin.

Mitä ohjelma pitää sisällään?

Uskomme, että mahdollisimman laaja osaaminen erilaisista tehtävistä auttaa sinua urallasi, tähtäätpä sitten esimieheksi tai asiantuntijaksi. Siksi tässä ohjelmassa tulet työskentelemään kahdessa eri tehtävässä, vuoden kerrallaan.  Ohjelma valmistaa sinua monitalentiksi, jolta löytyvät relevantit taidot ottaa haltuun suuria kokonaisuuksia millä tahansa liike-elämän osa-alueella.

Työtehtävien yhdistelmä riippuu valittujen omasta taustasta ja kiinnostuksen kohteista.

Myynnissä työnkuvaasi voi kuulua myymäläsuunnittelijan tehtäviä, jolloin pääset käytännössä suunnittelemaan, miltä juomaosasto näyttää tai vaihtoehtoisesti voit toimia monipuolisten kenttämyynnin tehtävien parissa. Voit esimerkiksi vastata panimojuomaosastojen tilanhallinta- ja valikoimasuunnittelusta sekä myyntidatan analysoinnista. Työssäsi pääset pohtimaan, miten kehittää ja hyödyntää dataa entistä tehokkaammin asiakasyhteistyössä, valikoimatyössä ja tilanhallinnassa.

Markkinoinnissa tulet työskentelemään brand managementin parissa ja saat vastuullesi pienemmän brändin kokonaisuuden. Taloushallinnossa pääset työskentelemään muun muassa Hartwallin sisäisen raportoinnin, analyysien ja ydinprosessien kehittämisen parissa. Voit osallistua sisäisen ennustamisprosessin koordinointiin ja työkalujen kehittämiseen liiketoiminnan sujuvuuden ja tehokkuuden parantamiseksi.

Lahden graduatena osallistut muun muassa tuotannon ja materiaalien suunnitteluun sekä -ohjaukseen, kustannuslaskentaan, analysointiin ja raportointiin. Ensimmäisen vuoden jälkeen työnkuvasi vaihtuu ja laajentuu kehittämisen tehtävien pariin. Omat mielenkiinnonkohteesi huomioiden voit päästä tutustumaan pakkausmateriaalien sekä tuotteiden kehittämiseen, teknisempään kehitykseen tai jopa kokonaisvaltaiseen yksikön, prosessin ja tuotannon kehittämiseen.

Lisäksi saat oman uracoachin avuksesi sparrailemaan, kehittämään itseäsi ja ammattitaitoasi sekä suunnittelemaan omaa urapolkuasi. Ohjelmaan valitut pääsevät mukaan myös Hartwallin omaan talent-ohjelmaan.

Usein kysyttyä


Kuka voi hakea?

Ohjelma on tarkoitettu yliopistosta valmistuneille, eli hakea voivat kaikki jo valmistuneet tai valmistumisen kynnyksellä olevat, kunhan paperit ovat taskussa työn alkaessa. Helsingissä tarjolla oleviin paikkoihin on hyötyä kaupallisesta koulutustaustasta, mutta myös muiden alojen tutkinnoilla on mahdollista tulla valituksi. Lahdessa tuotanto-toimitusketjun tehtävässä odotamme teknisen alan tai logistiikan opintoja.

Kauanko ohjelma kestää? Mitä sen jälkeen?

Ohjelman kesto on kaksi vuotta. Sen jälkeen työsuhde on voimassa toistaiseksi ja sinulle etsitään sopiva rooli Hartwallilla.

Miksi ohjelman aikana työskennellään kahdessa eri roolissa?

Ohjelman on tarkoitus tarjota mahdollisimman kattava käsitys yrityksen toiminnasta ja tarjota laajaa osaamispohjaa tukemaan menestymistäsi tulevaisuudessa. Uskomme, että mitä paremmin jokainen ymmärtää eri toimintojen merkityksen kokonaisuuden kannalta, sitä paremmin pärjäämme. Ohjelma valmistaakin sinua monitalentiksi, jolta löytyy relevantit taidot ottaa haltuun suuria kokonaisuuksia millä tahansa liike-elämän osa-alueella.

Mitä hakijoilta odotetaan?

Odotamme, että olet valmistunut töiden alkaessa syksyllä 2019. Työkokemuksesta on hyötyä, mutta emme odota että osaat kaiken valmiiksi. Tärkeintä on positiivinen ja ennakkoluuloton asenne, halu oppia sekä kiinnostus eri tehtäviä kohtaan. Analyyttisesta ajattelutavasta ja liiketoiminnan ymmärryksestä on apua tehtävässä kuin tehtävässä.

Paikkoina on Helsinki ja Lahti, miten sijainti määräytyy?

Helsingin pääkonttorilla työskentelevät kaupallisten toimintojen osaajat, joita tähän ohjelmaan palkataan kaksi. Lahden panimolle tässä ohjelmassa palkataan yksi tuotanto- ja toimitusketjun tehtäviin. Graduate-jakson jälkeen vakituinen työpaikka on pääsääntöisesti samalla paikkakunnalla.

Career Brewery Instagramissa

Millaista on työskennellä Hartwallilla? Millaisia työtehtäviä ohjelman aikana on odotettavissa? Seuraa Career Breweryn Instagram -tiliä, niin kuulet lisää ohjelmasta ja hakuprosessista. Samalla pääset kurkkaamaan tulevien kollegoidesi työpäivään!

Career Breweryn oman instatilin löydät täältä!

Ohjelman hakuaika on 7.1.-3.2.2019.

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ JA HAE!