Tax trainee kevät/kesä/syksy 2019, Helsinki

Kiinnostaako veroasiantuntijan työ, kansainvälinen työympäristö ja mielenkiintoiset tehtävät kokeneiden osaajien tuella? Etsimme nyt Helsingin toimistollemme harjoittelijoita verotuksen eri osaamisalueille mielenkiintoisten tehtävien pariin – katso lisää ja hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Tarjoamamme mahdollisuus

Tax traineena avustat veroasiantuntijoitamme erilaisiin asiakasprojekteihin liittyvissä tehtävissä. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa erilaiset selvitystyöt, tietojen käsittelyä ja asiakirjojen luonnostelua. Trainee-ohjelmamme on erinomainen tapa tutustua veroasiantuntijan työhön.

Veropalvelumme tarjoavat mielenkiintoisia ja haasteellisia tehtäviä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Verotuksen eri osa-alueilla tapahtuu jatkuvasti muutoksia ja EY:llä on tässä muutoksessa merkittävä rooli asiakkaidemme luotettavana neuvonantajana. Asiantuntijamme neuvovat asiakkaitamme päätöksenteossa, riskien minimoinnissa sekä velvoitteiden täyttämisessä. Haemme harjoittelijoita eri tiimeihimme seuraaville osaamisalueille:

 • Kotimainen ja kansainvälinen yritysverotus
 • Yritysjärjestelyt
 • Siirtohinnoittelu
 • Arvonlisäverotus ja muu välillinen verotus
 • Kotimainen ja kansainvälinen henkilöverotus
 • Ulkomaankomennuspalvelut
 • Palkitsemisjärjestelmien suunnittelu ja muu palkitsemiseen liittyvä konsultointi
 • Globaalien toimeksiantojen koordinointi
 • Laskenta- ja veroilmoituspalvelut
 • Palkanlaskenta ja kirjanpitopalvelut

 

Odotamme sinulta

Etsimämme henkilö on opiskellut esimerkiksi laskentatoimea tai vero-oikeutta yliopistossa (vähintään 120 opintopistettä). Aikaisempi työkokemus taloushallinnon tai veroasioiden parissa katsotaan eduksi, mutta ei ole edellytys.

Arvostamme myös

 • Tarkkuutta, vastuunkantoa, oma-aloitteista työskentelyotetta
 • Positiivista elämänasennetta, hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja ja kykyä työskennellä paineen alla
 • Hyviä IT-taitoja ja kykyä omaksua sovelluksia: erityisesti Excel-osaaminen katsotaan eduksi
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

 

Tarjoamme sinulle

Haemme harjoittelijoita aloittamaan sekä keväällä/kesällä että syksyllä 2019. Aloitusajankohdasta voimme sopia joustavasti. Traineejakso on kestoltaan 5-6 kuukautta ja opinnoistasi riippuen työ voi olla osa- tai kokoaikaista. Traineejakson jälkeen työsuhteen jatkaminen voi myös olla mahdollista. Meillä saat mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä konsulttitalossa mielenkiintoisten tehtävien parissa mukavassa ja nuorekkaassa tiimissämme. Lisäksi sinulla on kokeneempien osaajien tuki sekä erinomaiset mahdollisuudet oppia uutta ja kehittää omaa osaamistasi. Moderni toimistomme sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Helsingin ydinkeskustassa.

EY:n globaalin yrityskulttuurin ja toiminnan kulmakivenä on moninaisuuden ja suvaitsevaisuuden arvostaminen. Monimuotoisten tiimien on osoitettu edistävän kekseliäisyyttä sekä tuottavan uusia tapoja ongelmanratkaisuun. Toimiakseen parhaalla mahdollisella tavalla, tiimit tarvitsevat tuekseen suvaitsevaisen yrityskulttuurin, joka kohtelee työntekijöitään oikeudenmukaisesti ja tasa-arvoisesti. Näin toimimalla varmistamme, että erilaisuutta arvostetaan, jotta lahjakkaat yksilöt taustastaan riippumatta voivat nousta huipulle, ja että mahdollisuuksia kehittyä sekä edistyä tarjotaan kaikille alusta lähtien. Kuuntelemalla ja arvostamalla jokaisen mielipidettä, houkuttelemme ja säilytämme tiimeissämme parhaat osaajat ja takaamme asiakkaillemme parhaat ratkaisut.

Tutustu Tax traineena EY:llä aloittaneen Harri Petterssonin uratarinaan: https://yrityselaman360blog.ey.com/2018/08/23/ura-eylla-traineeohjelma-avaa-oven-urakehitykseen-eylla/ ja lue lisää EY Experience trainee-ohjelmastamme urasivuiltamme: www.ey.com/fi/careers. Voit myös kysyä lisätietoja Senior Manager Annika Tigerstedtiltä, puh. 050 307 9969.

Tartu mahtavaan tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi suomeksi tai englanniksi, ansioluettelosi, opintosuoritusotteesi ja tehtävän kannalta relevantit työtodistuksesi urasivujemme kautta 27.1.2019 mennessä: https://eygbl.referrals.selectminds.com/student-opportunities/jobs/tax-trainee-kev%C3%A4t-kes%C3%A4-syksy-2019-helsinki-67235

 

Hae mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia ja pidämme haastatteluja jo hakuajan aikana. Kerrothan hakemuksessasi, mikä tai mitkä veropalveluidemme osa-alueet kiinnostavat sinua eniten, milloin voit aloittaa ja milloin arvoit valmistuvasi tutkinto-ohjelmastasi.