KY-Ski Christmas Party

kyski

Se mitä tapahtuu Vegasissa, jää Vegasiin, mutta se mitä tapahtuu KY-SKIN PIKKUJOULUISSA, siitä puhuvat KAIKKI! Suunnittelimme puolestasi nopeimman pakomatkan jäätävän tenttiviikon jälkeen kuumaan LAS VEGASIIN.

Syntisen kaupungin valot syttyvät Lauttasaareen perjantaina 11.12. Näissä pikkujouluissa joulupiparit on taattu, mutta onnekkaimmille yöstä voi aina tarttua Jackpottikin mukaan  DINGDINGDING

Tänä vuonna pikkujoulut tulevat ISOMPANA kuin koskaan ja KY-SKI goes Vegas with STYLE! Tälle casinolle pääsee vain timanttisimmat mekot ja tatseimmat puvut päällä! Valmistaudu siis joulun SYNTISIMPÄÄN iltaan! WOAH!

32€ panoksella saat lipun, jolla lunastat jättipotin: AAALL-INCLUSIVE RAJATTOMAT BOENTHOET ja BUFFASAFKAT koko illalle!! Vegasin yössä nähdään kovia esiintyjiä eeppisessä seurassa ja ässät hihassa! Kuten aina, KY-SKI laittaa KAIKKI panoksensa näihin joulun kuumimpiin bileisiin IT’S AALLL-IN!

Viime vuonna liput vietiin laittoman nopeasti käsistä! Varmista siis paikkasi näissä kauppiksen legendaarisimmissa pikkujouluissa LIPUNMYYNTI on keskiviikkona 18.11. U-siivessä klo 11:00. BOOOOOOM matka Vegasiin on taattu!

MITÄ: KY-SKI Pikkujoulut

MISSÄ: Poliisien kesäkoti, Kyyluodontie 1

MILLOIN: Perjantai 11.12. klo 18

DRESSCODE: Cocktail

JATKOT: UGGLA

HINTA: 32€

LIPUNMYYNTI: Keskiviikko 18.11. klo 11:00 U-siipi

KY-SKI 40v Isompana kuin koskaan

Date

10/12/2015

Category

Leisure