Application for the Editor-In-Chief of Kylteri magazine is open now!

The Editor-in-Chief of Kylteri magazine is responsible for designing and developing the magazine together with the Art Director, the contributors and the Sub-Editor. The Editor-In-Chief directs and supports the contributors in writing stories, photographing and illustrating for Kylteri. The position requires fluent Finnish skills.


Kylteri-lehdelle haetaan päätoimittajaa vuodelle 2020

Hakuaika päättyy 16.12.

Kylteri on Aalto-yliopiston kauppatieteiden ylioppilaiden ylioppilaslehti, jota tekevät pääasiassa kauppakorkeakoulun opiskelijat. Lehti on yhdistyksestä itsenäinen julkaisu, jonka KY-säätiö kustantaa. Lehden sisältö on ajankohtaista, särmikästä ja lähellä opiskelijaa. Kylteri ilmestyy neljä kertaa vuonna vuodessa.

Lehden ohjausryhmänä toimii Aalto-yliopiston kauppatieteiden ylioppilaat ry:n hallitus, joka myös valitsee päätoimittajan. Lehden toimitukseen kuuluu päätoimittajan lisäksi päätoimittajan valitsema toimitussihteeri, KY:n Art Director sekä Kylterin avustajat.

Kylterin päätoimittaja johtaa lehden toimitusta. Päätoimittaja vastaa lehden sisällön suunnittelusta ja ideoinnista yhdessä avustajien kanssa. Hän organisoi avustajien toiminnan parhaaksi katsomallaan tavalla ja ohjaa ja tukee avustajia juttujen kirjoittamisessa lehteen ja Kylterin nettisivuille. Päätoimittaja osallistuu myös lehden ulkoasun suunnitteluun yhdessä AD:n kanssa ja vastaa lehden budjetin toteutumisesta.

Päätoimittajan kausi alkaa 1.1.2020 ja päättyy 31.12.2020.

 

Päätoimittajalta edellytetään

– Näkemystä Kylteri-lehden sisällöstä, suunnasta ja tulevaisuudesta

– Kykyä tuottaa laadukasta ja ajankohtaista sisältöä lehteen

– Taitoa johtaa ja innostaa lehden avustajia

– Tarkkuutta budjetin hallintaan

– Opiskelijaelämän ja -kulttuurin tuntemusta

– Neljän numeron tuottaminen vuoden 2020 aikana

 

Päätoimittajalle tarjotaan

– Huikea tilaisuus kehittyä viestinnän ja journalismin alalla

– Mahdollisuus luoda ja ideoida uutta ja kehittää Kylteriä haluamaansa suuntaan

– 600 euron palkkio jokaisesta julkaistavasta numerosta

– Motivoiva ja ainutlaatuinen työyhteisö KY:llä

 

Toimita vapaamuotoinen hakemus, CV ja halutessasi enintään kolme työnäytettä viimeistään 16.12. osoitteeseen kylteri@ky.fi.