Application for the Editor-In-Chief of Kylteri magazine is open now!

The application is open 21.11.-5.12.2017.

The Editor-in-Chief of Kylteri is responsible for designing and developing the content of the magazine together with the assistants and the Sub-Editor. The Editor-In-Chief directs and supports the assistants in writing stories, photographing and illustrating to Kylteri. The Editor-In-Chief also participates in designing the magazine layout with the AD. The position requires fluent Finnish skills.

Kylteri-lehdelle haetaan päätoimittajaa vuodelle 2018

Haku on auki 21.11–5.12.2017

Kylteri on Aalto-yliopiston kauppatieteiden ylioppilaiden ylioppilaslehti, jota tekevät pääasiassa Kauppakorkeakoulun opiskelijat. Lehti on yhdistyksestä itsenäinen julkaisu, jonka KY-säätiö kustantaa. Syksyllä 1999 perustettu lehti toimii ikkunana Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun opiskelijoiden maailmaan ja käsittelee ajankohtaisia asioita heidän näkökulmastaan. Lehden sisältö on ajankohtaista ja särmikästä sekä lähellä opiskelijaa. Kylteri ilmestyy neljä kertaa vuonna 2018 ja kunkin lehden painos on 1400kpl. Kevään toisesta lehdestä tehdään suurempi painos (1700kpl), ja se jaetaan kaikille aloittaville mursuille.

Lehden ohjausryhmänä toimii Aalto-yliopiston kauppatieteiden ylioppilaat ry:n hallitus, joka myös valitsee päätoimittajan. Lehden toimitukseen kuuluu päätoimittajan lisäksi päätoimittajan valitsema toimitussihteeri, KY ry:n AD sekä Kylterin vapaaehtoiset avustajat. Avustajina toimivat ensisijaisesti KY:n jäsenet, mutta myös KY:n ulkopuoliset voivat tuottaa lehteen sisältöä.

Kylterin päätoimittaja johtaa lehden toimitusta. Päätoimittaja vastaa lehden sisällön suunnittelusta ja ideoinnista yhdessä avustajien kanssa. Hän organisoi avustajien toiminnan parhaaksi katsomallaan tavalla ja ohjaa ja tukee avustajia juttujen kirjoittamisessa lehteen ja Kylterin nettisivuille. Päätoimittaja osallistuu myös lehden ulkoasun suunnitteluun yhdessä AD:n kanssa.

Päätoimittajan kausi alkaa 1.1.2018 ja päättyy 31.12.2018.

Päätoimittajalta edellytetään

– Näkemystä Kylteri-lehden sisällöstä, suunnasta ja tulevaisuudesta

– Kykyä tuottaa laadukasta ja ajankohtaista sisältöä lehteen

– Taitoa johtaa ja innostaa lehden avustajia

– Opiskelijaelämän ja -kulttuurin tuntemusta

Päätoimittajalle tarjotaan

– Huikea tilaisuus kehittyä viestinnän ja journalismin alalla

– Mahdollisuus luoda ja ideoida uutta ja kehittää Kylteriä haluamaansa suuntaan

– Mahdollisuus valita itselleen toimitussihteeri

– 500 euron palkkio jokaisesta julkaistavasta numerosta

– Motivoiva työympäristö KY:llä

– Tarvittavat työvälineet

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si ja halutessasi enintään kolme työnäytettäsi viimeistään 5.12.2017 osoitteeseen kylteri@ky.fi