Analyst / Analyytikko

 

Me NHG:llä teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä sosiaali- ja terveydenhuollon toimivuuden ja palvelun laadun parissa. Kasvamme jatkuvasti ja tahtomme on kansainvälistyä, joten tarvitsemme jatkuvasti lisää tekijöitä kasvavaan joukkoomme. Etsimme nyt analyytikoita, joilla on vahva palo olla vaikuttamassa alan muutokseen ja kehittämiseen.

Merkittävä osa työajastasi kuluu analyysien tekemiseen, asiakasraportointien valmisteluun, yhteydenpitoon ja asiakastapaamisiin. Vaihtelevat projektit tuovat uusia haasteita eteesi jatkuvasti ja sinulla on mahdollisuus luovaan ongelmanratkaisuun joka päivä. Meillä työskennellessä sinulla on mahdollisuus sekä kokea työssäsi merkityksellisyyttä, kuin myös kasvattaa osaamistasi ja kehittyä urapolullamme.

Voit työskennellä meillä strategiassa, operatiivisessa konsultoinnissa, digikonsultoinnissa tai esimerkiksi datapainotteisessa roolisssa analytiikkaratkaisuissamme oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Tehtävässä työskentelet sujuvasti useammassa projektissa yhtäaikaisesti osana tiimiä mutta silti itsenäisesti ja tuloshakuisesti. Omaat loogista päättelykykyä, numeroiden pyörittäminen sujuu sinulta, etkä pelkää esiintymistä tai asiakkaan kohtaamista.

 

Edellytämme hakijoilta:

  • Kiinnostusta sosiaali- ja terveydenhuollon toiminnan kehittämiseen analyyttisin menetelmin
  • Strukturoitua ongelmanratkaisukykyä ja erinomaista numeroiden lukutaitoa
  • Suomen- ja englannin kielen taitoa työkielinä
  • Korkeakoulututkintoa

Ympärillesi saat osaavat, innostuneet ja sitoutuneet kollegat! Meidän nuorekas porukka tukee ja kannustaa sinua kehittymään ja urapolkumme mahdollistaa vastuun kasvattamisen tulevaisuudessa. Me nautimme haastavista ja kunnianhimoisista töistämme, mutta kunnioitamme myös vapaa-aikaa ja yksilöllisiä valintoja.

Haluaisitko sinä toimia alalla joka koskettaa meitä kaikkia? Nyt jos koskaan sosiaali- ja terveydenhuoltoala on niin mielenkiintoinen, että mukaan hyppääminen on ainutlaatuinen kokemus. Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö, lähetä meille CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi.

Tuleva työpisteesi sijaitsee Lauttasaaressa Helsingissä. Lisätietoja tehtävistä antaa Annika Turunen, HR (annika.turunen@nhg.fi / 040 586 4214).

Analyst / Analyytikko